Drugs in Maastrichtse nachtclub aangetroffen

DoorFlappie

okt 14, 2017 #alla, #drugs, #maastricht
Bij een inval in de Maastrichtse nachtclub Alla aan de Leliestraat in Maastricht heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag onder meer drugs en wapens gevonden. De politie viel de uitgaansgelegenheid rond 2 uur ’s nachts binnen. Alle bezoekers en personeelsleden werden gefouilleerd en het pand werd volledig doorzocht.

De politie trof in totaal 30 tot 40 plastic zakjes met cocaïne en kleine hoeveelheden hasj en wiet aan. Ook werden er twee messen en een boksbeugel aangetroffen.

Maar ook de medewerkers bleken niet geheel vrij van blaam want een medewerker van de Alla, een 26-jarige man uit Maastricht, is aangehouden voor het bezit van vijf zakjes cocaïne. Vier anderen werd gearresteerd omdat ze niet wilden meewerken aan de fouilleeractie of omdat ze agenten beledigden. Drie van het zijn later in de nacht weer vrijgelaten. Een 31-jarige Maastrichtenaar zit nog vast wegens bedreiging.
In verband met de vondst van harddrugs in het pand, is de club op last van de burgemeester voor een jaar gesloten. Aanleiding voor de inval was een groot aantal meldingen over de handel in harddrugs in de club.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *