Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs in vrachtwagen hulpgoederen

feb 10, 2023

Leiderdorp – Na een serieuze tip heeft de politie op donderdag 9 februari verdovende middelen in een vrachtwagen aangetroffen. Deze vrachtwagen maakte onderdeel uit van een hulptransport. De verdovende middelen zijn inmiddels vernietigd en onderzoek zal moeten uitwijzen hoe deze in de vrachtwagen terecht zijn gekomen. Het onderzoek is in volle gang. Er is op dit moment niemand aangehouden.

Ontdekt na een tip

Rond 03.00 uur ontving de politie een tip dat er in een specifieke vrachtwagen, die op dat moment op een parkeerplaats op de A4 stond, mogelijk verdovende middelen aanwezig waren. Deze vrachtwagen maakte onderdeel uit van een hulptransport met vijf andere vrachtwagens. Na controle van deze vrachtwagen troffen agenten de verdovende middelen aan. De vrachtwagen werd voor nadere controle naar een politiepand gebracht en nader onderzocht.

In deze vrachtwagen werden de verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. De verdovende middelen zijn inmiddels vernietigd. De andere vrachtwagens van het hulptransport worden op dit moment ook onderzocht. De hulpgoederen worden zo snel mogelijk na het onderzoek teruggeven aan de hulporganisatie.