Drugs in woning leidt tot aanhouding

Zoetermeer – De politie hield maandag 23 augustus om 20.30 uur, een 48-jarige man aan na het aantreffen van verdovende middelen in zijn woning. De man kwam bij de politie op het spoor na een vechtpartij op de Meerzichtlaan tussen meerdere personen, waarbij met een honkbalknuppel geslagen zou zijn.

Vechtpartij

Rond 20.15 uur kwam er een melding binnen dat er een vechtpartij gaande was op de Meerzichtlaan. Agenten die naar de locatie reden zagen bij aankomst dat de personen er bij het zien van de politie vandoor gingen. Op de Bossenwaard werd vervolgens een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer, een 38-jarige Zoetermeerder, werd voor medische behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

Op de fiets

Een andere man was, volgens een getuige, weggefietst in de richting van het Ameland. Agenten vonden de man en zagen dat hij een tas in één van de tuinen gooide. In de tas bleek hard- en softdrugs en een flink geldbedrag te zitten. In de woning van de verdachte werd een doorzoeking verricht waarbij een grote hoeveelheid drugs werd aangetroffen.

Aangehouden

De man, een 48-jarige Zoetermeerder, werd hierop aangehouden op verdenking van (zware) mishandeling, witwassen en handel in verdovende middelen.De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *