Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs op achter het stuur

Grenscontrole Hazeldonk

Breda – De politie heeft dinsdag 28 september een verkeerscontrole gehouden bij de grensovergang Hazeldonk. Daarbij zijn twee auto’s in beslag genomen.

Onder invloed

Agenten schreven bij drie bestuurders processen-verbaal uit voor rijden onder invloed van drugs. Een auto voorzien van een buitenlands kenteken kreeg een bekeuring omdat de auto een Nederlands kenteken had moeten hebben. Twee andere auto’s met buitenlandskenteken zijn in beslag genomen omdat ze geen geldige tenaamstelling hadden. Ook hier zijn processen-verbaal voor uit geschreven.

Verkeersovertredingen

Verder kregen twee bestuurders een bekeuring. Een bestuurder voor het niet dragen van een gordel, de ander voor het vasthouden van de telefoon achter het stuur.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *