Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs uit je auto gooien is een slecht plan

Lege gripzakjes

Schijf – In de nacht van vrijdag op zaterdag hielden politieagenten twee verdachten aan op verdenking van drugshandel.

Beethovenlaan

Rond 02.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een verdachte situatie. Het verdachte  voertuig werd gezien op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. De bestuurder negeerde een stopteken en er ontstond een achtervolging met meerdere politie-eenheden en een eenheid van de Koninklijke Marechaussee.

Schijf

Via de Dijken reden ze richting de Zundertseweg en op de Achtmaalsebaan in Schijf is het voertuig gestopt. Een agent zag dat tijdens de achtervolging er wat uit de auto werd gegooid. Later bleken dit zakjes drugs te zijn. Het tweetal, mannen van 24 jaar uit Roosendaal, zijn aangehouden.

XTC en wiet

De mannen hadden ongeveer 70 gripzakjes drugs, 25 gripzakjes wiet en enkele XTC pillen bij zich. De verdachten zijn vrijdag verhoord en mochten daarna naar huis.

Persbericht van de politie.nl, net zoals de foto.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *