Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tas met drugs gevonden, maar ook de eigenaar

DoorRedactie

aug 10, 2021 , , ,
trein

Breda – De politie hield maandag 9 augustus een 19-jarige treinreiziger uit Oosterhout aan, nadat er in zijn bagage op het station aan de Gravinnen van Nassauboulevard drugs werd gevonden. Hij zit vast voor verder onderzoek. Hoe het zaakje aan het rollen kwam was best een beetje lullig voor de eigenaar van de tas.

Onbeheerde tas

Even na middernacht vond het treinpersoneel een onbeheerde tas in een treinstel. Er werd in de tas gekeken of er mogelijk iets van een identiteitsbewijs van de eigenaar in zat. Zij stuitten hierbij op ingepakte blokken, waarvan zij vermoedden dat er verdovende middelen in zaten. Niet veel later meldde de eigenaar van de achtergebleven tas zich. Hierop werd de politie ingeschakeld.

Hasj

De agenten vonden in de tas een hoeveelheid hasj en troffen bij de fouillering een groot geldbedrag aan. De 19-jarige man zit vast voor het bezitten van softdrugs en voor witwassen. De drugs en het geld zijn in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *