Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs versturen via PostNL punt in supermarkt

DoorRedactie

feb 17, 2019 , , ,
PostNL

Een medewerker van een supermarkt in Utrecht was de aanleiding voor de aanhouding van twee mannen. Zij worden verdacht van het versturen van drugs via de post.

Eind januari

Eind januari meldde een man zich bij de supermarkt voor het verzenden van drie pakketjes. Hij vroeg om de prijzige track & trace-service voor zijn verzending, terwijl hij aangaf dat de inhoud niet heel waardevol was. De supermarktmedewerker vertrouwde het niet en schakelde de politie in. Die ontdekte dat de pakketjes gevuld waren met drugs.

MDMA, cocaïne en speed

Nadat de twee zich afgelopen zich op dezelfde manier bij de supermarkt meldden, belden de medewerkers opnieuw de politie. Toen die arriveerde waren de verdachten nog in de winkel en konden daardoor direct aangehouden worden. In hun pakketjes bleek MDMA, cocaïne en amfetamine te zitten. 

Aangehouden

Een 22-jarige man uit Utrecht en een 21-jarige man uit Vleuten werden meegenomen voor verhoor. De Utrechter zit nog altijd vast. De man uit Vleuten is weer vrijgelaten maar geldt nog wel als een verdachte in de zaak. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *