Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Knoeien is voor anderen, niet voor jou

feb 16, 2019
Capsule machine

Zelf capsules maken is een uitkomst als je verschillende medicijnen of supplementen in één keer wilt slikken. Maar vaak loopt het zelf vullen van capsules uit op knoeiwerk en dat is helemaal nergens voor nodig. De oplossing is een capsule machine.

Als je zonder te knoeien je eigen lege capsules wilt vullen, maak dan gebruik van een capsule machine. De term machine klinkt wellicht wat zwaar en doet je denken aan iets met draaiende bewegende delen en stekkers eraan en zo. Maar nee, eigenlijk moeten we het aan apparaatje noemen.

Capsule machine

Die ‘apparaatjes’ zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Als je heel incidenteel een paar capsules wilt maken zonder te knoeien, dan is een kleine capsule machine een handig en eigenlijk onmisbaar hulpmiddel. Met een kleine capsule machine maak je in een handomdraai 24 (of minder) capsules in één keer. Je hebt zo’n apparaat voor slechts € 28,50 en ze zijn verkrijgbaar voor verschillende capsule maten.

Capsule machine XL

Maak je vaker capsules of heb je er liever wat meer in één keer, dan is er de capsule machine xl. Met dit vaatwasser bestendige apparaat maak je in één klap zelf 50 capsules klaar voor gebruik. Deze machine is verkrijgbaar voor vrijwel iedere maat capsule en is niet alleen scherp geprijsd (€ 49,95), maar wordt ook nog eens gratis verstuurd. Daarnaast zijn er regelmatig combi aanbiedingen waarbij de bij de machine horende capsules tijdelijk extra goedkoop worden aangeboden als je ze samen met de machine koopt.

Voor professionals

Ook professionele capsule makers kunnen bij ons terecht. Speciaal voor apothekers, samenstellers van voedingssupplementen, artsen en sportscholen hebben wij een aantal duurzame en professionele capsule machines in ons programma. Bij de meeste van deze machines kan je verwisselbare platen kopen om ze geschikt te maken voor andere maten capsules.

Capsules in overvloed

Ons assortiment capsules is ongekend. Geen enkele andere webwinkel in Nederland of België biedt een programma zoals je dat bij ons terugvindt. Kosher, Halal, maagzuur bestendig, vegetarisch, glutenvrij, gekleurd of transparant en dat allemaal in verschillende maten. Als wij een capsule niet hebben, dan bestaat hij gewoon niet.