Drugsbestrijder gepakt met cocaïne

Je komt naar Curaçao om de drugshandel op zee te bestrijden als militair. Vervolgens ga je op stap en dan treft het bewakingspersoneel van de uitgaansgelegenheid cocaïne bij je aan. Echt gebeurd.

Een 24-jarige Nederlandse militair werd zaterdagavond op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid door bewakingspersoneel aangehouden omdat hij cocaïne bij zich had. Daarna is hij overgedragen aan opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. 

Gebruikershoeveelheid

De militair werd met een gebruikershoeveelheid aangehouden, dat is maximaal 0,5 gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. De militair wordt teruggestuurd naar Nederland.

Defensie hanteert een zerotolerancebeleid met betrekking tot harddrugs. Militairen die dat bij zich hebben, worden direct ontslagen. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.