Drugsdealer gepakt, Nederland haalt opgelucht adem

Landgenoten: ze hebben hem! Woensdagavond 27 oktober, omstreeks 18.35 uur, hielden surveillerende agenten een man in Huijbergen aan die verdacht wordt van het handelen in drugs.

Overhandiging

De agenten reden door Huijbergen (in Brabant ligt dat gehucht) en zagen op het parkeerterrein aan de Dorpsstraat de bestuurders van twee geparkeerde auto’s iets aan elkaar overhandigen. Een controle volgde. Omdat de bestuurder van één van de auto’s, een 24-jarige man uit Roosendaal, al bekend was in verband met overtreding van de Opiumwet is zijn auto doorzocht. Hierin bleken geen drugs aanwezig te zijn.

In onderbroek

Een oppervlakkig onderzoek aan de kleding van de Roosendaler wees uit dat hij mogelijk iets in zijn onderbroek vervoerde. Hij is aangehouden op verdenking van drugsbezit en overgebracht naar een politiecel.

Een hulpofficier van justitie werd erbij geroepen, omdat de agenten de verdachte wilden onderzoeken in zijn kleding. De man haalde toen zelf 26 verpakkingen met een wit poeder uit zijn onderbroek. De inhoud is getest. Het bleek om cocaïne te gaan.
De Roosendaler is ingesloten in het politiecel en zit daar nog vast. Hij wordt donderdag gehoord over de feiten waar hij voor is aangehouden. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *