Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealer rijdt rond met groot assortiment

snoepwinkel

Capelle a/d IJssel – Na een melding via ANPR (Automatic Numberplate Recognition) werd vrijdag 2 augustus rond 18.00 uur een personenauto gecontroleerd op de Herenburg in Capelle aan den IJssel.

Verborgen ruimte

Hierbij troffen de controlerende agenten een verborgen ruimte aan met daarin een grote voorraad verpakte verdovende middelen. Een 24-jarige man uit Rotterdam is aangehouden. De verborgen ruimte bevond zich aan de bovenkant van het dashboard boven de kilometerteller.

Complete snoepwinkel

In deze ruimte werd een complete ‘snoepwinkel’ aan verdovende middelen aangetroffen met genoeg keuze voor meerdere klanten. Deze verdovende middelen zijn in beslag genomen en de 24-jarige Rotterdammer moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *