Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Betalen met Paysafecard, gewoon omdat het kan

Paysafecard

Paysafecard is een handige en veilige betaalmethode die je kunt gebruiken in onze webwinkel. Je hebt dus geen iDeal of Mister Cash nodig om af te rekenen. Je betaling blijft ook anoniem.

Veilige methode

Betalen met iDeal is heel veilig, net als de Belgische variant Bancontact/Mister Cash. Maar misschien wil je betalen zonder je bankrekening te gebruiken. En dat kan mooi met Paysafecard.

Met Paysafecard hoef je bankrekeningnummer niet te gebruiken en je hebt ook geen creditcard of iets dergelijks nodig. Een Paysafecard koop je gewoon in de winkel: HEMA, Spar, sigarenboer, noem maar op. Ook verkopen bijna alle benzinestations Paysafecards. Op de website vind je een overzicht van alle verkooppunten.

Contant of met je pinpas

De Paysafecard reken je af met contant geld of met je pinpas. Er zijn Paysafecards te koop van 10 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro. Je krijgt een kassabon met daarop de waarde van de Paysafecard en een 16-cijferige code. Paysafecard noemt dat de PIN-code.

Paysafecard als betaalmethode

Bezoek je dan een website en wil je betalen, klik dan op de betaalmethode ‘Paysafecard’. Dan vul je het bedrag in dat je wilt betalen en vervolgens de PIN-code. En klaar, het bedrag is gestort.

Tegoed checken

Je hoeft overigens niet in één keer het hele bedrag te gebruiken want je tegoed blijft geldig. Heb je een Paysafecard van 50 euro, dan kun je bijvoorbeeld ook 12,95 afrekenen. Op de Paysafecard blijft dan gewoon de resterende 37,05 als tegoed over. Weet je niet meer precies hoeveel tegoed je nog op je bonnetje hebt? Dat kun je makkelijk checken op de site van Paysafe.

Gebruik je vaker Paysafecards, dan loont het om je aan te melden voor een My Paysafecard-account. Je spaart dan bij iedere storting punten, die je onder andere kan inwisselen voor extra Paysafecards.

Veel voordelen van Paysafecard

Samengevat zijn de voordelen van Paysafecard:

  • Geen pinpas nodig
  • Geen pincode nodig
  • Geen creditcard nodig
  • Invullen persoonlijke gegevens is niet nodig
  • Fraude is onmogelijk
  • Altijd beschikking over je tegoed

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *