Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugskoeriers opgepakt in Den Bosch

drugskoerier

‘s-Hertogenbosch – Alles wordt tegenwoordig thuisbezorgd zoals de boeken van Bol, de koelkasten van Coolblue, de boodschappen van AH en de pizza van Domino. Dus waarom niet een drugsbestellijntje beginnen dachten ze in Den Bosch.

Signalen

De recherche van het basisteam in Den Bosch kreeg onlangs verschillende signalen over het kopen van drugs op bestelling. Gebruikers konden hun drugs bestellen bij een ‘bestellijn’ waarna de drugs op een afgesproken locatie afgeleverd. Daarop werd een onderzoek naar deze praktijken gestart.

Politieactie

Uit dit onderzoek kwam een woning in de Jan Steenstraat in Den Bosch in beeld als centraal punt van deze handel. Tijdens een politieactie op woensdag 14 juli werden op verschillende locaties in Den Bosch zes personen aangehouden, waarvan er momenteel nog vier vastzitten. In de genoemde woning werd een grote hoeveelheid drugs en contant geld aangetroffen en werden diverse goederen, waaronder meerdere auto’s, in beslag genomen.

Twee broers

Twee broers van 26 en 32 jaar uit Den Bosch zijn aanhouden in de woning als hoofdverdachten. Twee andere verdachten van 22 en 24 jaar, eveneens afkomstig uit Den Bosch, waren vermoedelijk actief als koeriers. Zij zijn eveneens aangehouden en zitten nog steeds vast. Elders in Den Bosch werden twee vermoedelijke klanten aangehouden. Zij zijn na verhoor vrijgelaten.

De komende tijd wordt het onderzoek naar deze ‘drugs-bestel-dienst’ voortgezet.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *