Man ramt auto’s onder invloed van drugs

Bergen op Zoom – Een 35-jarige man uit Bergen op Zoom is donderdagavond 15 juli tegen drie geparkeerde auto’s aangereden. Hij bleek onder invloed van alcohol en andere drugs achter het stuur te hebben gezeten. Hij is aangehouden.

Geparkeerde auto’s

De politie kreeg rond 20.30 uur de melding dat een automobilist op de Melanendreef in een bocht tegen meerdere geparkeerde auto’s was gereden. Omstanders hebben de bestuurder tegengehouden en de politie gealarmeerd. De geparkeerde auto’s hadden forse schade opgelopen. De benadeelden doen aangiften.

Adem analyse

Op straat bleek uit een adem analyse dat de man te veel had gedronken. Hij is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau. Daar is ook een speekseltest afgenomen. Die bleek positief op het gebruik van drugs. Het rijbewijs van de Bergenaar is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 24 uren opgelegd.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *