Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugslab onder de grond aangetroffen

Forensische opsporing

Als je met de productie van drugs uit het zich wilt blijven, dan kan dat op verschillende manieren. Maar de allerbeste lijkt toch nog wel om iets onder de grond te realiseren.

Buiten werking

De politie heeft op dinsdag 1 februari een ondergronds drugslab aangetroffen aan de Loofrietweg in Ambt Delden (dat ligt hier). Het lab was niet meer in werking. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies in het lab werd geproduceerd en door wie. Ook laat het persbericht niet weten hoe de speurneuzen het ondergrondse filiaal van Jessy Pinkman op het spoor zijn gekomen.

Met de lift

Het ondergrondse lab was onder meer met een lift te bereiken en onder de grond werden diverse gangen aangetroffen. Aangezien de brandweer dinsdag gevaarlijke, chemische stoffen meten, is er tot woensdag gewacht met de ontmanteling. Hierbij zijn onder meer specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) betrokken geweest. 

Geen aanhoudingen

Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. De recherche in Twente doet verder onderzoek naar de vondst van het ingenieuze drugslab. Wij kunnen niet wachten op de foto’s, al betwijfelen we of we ooit iets op de plaat te zien krijgen van dit laboratorium.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *