Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs aangetroffen in woning in Hoeven

feb 4, 2022

Hoeven – De politie heeft woensdag 2 februari in een woning aan de Bovenstraat wapens en drugs gevonden. Het vermoeden bestaat dat er vanuit het huis drugs verkocht werden en dat mag natuurlijk niet.

Inval

Agenten gingen rond 14.30 uur de woning binnen. En hielden direct de bewoner aan, vervolgens werd de woning doorzocht. De politie had namelijk informatie gekregen dat er wapens en drugs zouden liggen. De dienders vonden verschillende soorten drugs (GHB en speed) en drugs gerelateerde materialen. Ook werden er twee vuurwapens en munitie gevonden en werd er ruim 14.000 euro aan contact geld in beslag genomen.

Drugshandel

Ook vond de politie verschillende materialen waardoor het vermoeden bestaat dat de verdachte vanuit zijn huis drugs verhandeld. De man is overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten voor verder onderzoek.

Sluiten woning

Na inspectie van de woning zal de gemeente Halderberge de woning sluiten. Niet dat dat helpt, maar dan is de huurder alvast gestraft nog voor een rechter zich ermee heeft bemoeid.

Bron en foto: politie.nl