Drugslaboratorium in Lithoijen

Tijdens een controle in de actieweek tegen ondermijnende criminaliteit werd woensdag 5 december in een loods in Lithoijen (in Noord Brabant, net boven Oss) een drugslab ontdekt. De eigenaresse van de loods werd aangehouden.

Ook een sigarettenfabriek

Begin oktober van dit jaar werd in het pand een illegale sigarettenfabriek opgerold. Tevens werd daar toen ook een verblijfplaats voor illegale arbeidsmigranten uit de Oekraïne aangetroffen. Tijdens de actieweek tegen ondermijnende criminaliteit is het pand opnieuw bezocht om te kijken of alles in orde was.

Nu bleek in de loods achter de woning een drugslab te zitten. Dit was in oktober nog niet aanwezig. Het gaat om een lab voor de productie van grondstoffen voor synthetische drugs. De bewoonster van het pand is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. Er wordt een bestuurlijke rapportage opgemaakt op basis waarvan de gemeente bekijkt of het pand gesloten kan worden.
Drugslab Lithoijen

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.