Drugsproducenten in Liempde (NB)

Zo komen de producten van XTC natuurlijk nooit goed op stoom voor het festival seizoen. De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag een flink xtc-lab ontdekt in Liempde.

Vier aanhoudingen

In de omgeving van het lab zijn drie mannen en een vrouw opgepakt. De ontmanteling is woensdagochtend in alle vroegte gestart door specialisten. In het drugslab dat dinsdag in Liempde werd ontdekt, werden naar zeggen grondstoffen geproduceerd waarmee 1,5 miljoen xtc-pillen per keer konden worden gemaakt. De pillen zelf werden niet in het lab gemaakt.

1,5 miljoen pillekes

Op basis van de hoeveelheid stoffen die de politie heeft aangetroffen wordt geschat dat dit voldoende zou zijn om ongeveer 1,5 miljoen xtc pillen te maken. En daarmee komt het laboratorium in Liempde op de schaal “flink” te staan.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *