Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsverzending in pakketten per post

computerkast met drugs

Amsterdam – In een onderzoek van de afdeling Opsporing van de Dienst Infrastructuur is donderdag 9 september een 45-jarige man uit Amsterdam aangehouden in verband met het verzenden van postpakketten met verdovende middelen. De postpakketten waren bestemd voor Australië.

Lege computerkast

Op 14 juni werden 3 aangeboden postpakketten gecontroleerd bij een postbedrijf. Na controle van deze pakketten, die allemaal een holle computerkast bevatten, bleek dat hier in totaal 12 kilo cocaïne in zat. Op zondag 27 juni werd er weer een soortgelijk pakket aangeboden bij het postbedrijf. Ook dit pakket is in beslag genomen. Na onderzoek bleek dat dit pakket wederom een computerkast bevatte, maar nu met 4 kilo MDMA.

Drugs in voeding computerkast

Aanhouding Lelystad

Op donderdag 1 juli werd in verband met deze zendingen een 38-jarige man uit Lelystad aangehouden. In zijn woning werd wederom een soortgelijke computerkast aangetroffen, die na onderzoek ook 4 kilo MDMA bleek te bevatten. De op 1 juli aangehouden man zit op dit moment in voorlopige hechtenis.

Amsterdammer

Uit onderzoek kwam naar voren dat ook de 45-jarige Amsterdammer vermoedelijk betrokken was bij de verzending van deze verdovende middelen. Hij zal vrijdag voor de rechter-commissaris worden geleid.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *