Grondstoffen in Hazeldonk

Breda, Hazeldonk – Natuurlijk is het slechts een druppel op een gloeiende plaat, maar de politie vaart er wel bij want zo houden ze het personeel aan de gang. Bij een politie inval in een loods op Hazeldonk is woensdag 8 september jl. aan het eind van de middag een grote partij drugschemicaliën aangetroffen. Het gaat om circa 17.000 kilo. Bij de opslag zijn drie mannen aangehouden (43, 44 en 55 jaar). Zij zijn vastgezet.

Onderzoek recherche

Een rechercheonderzoek van de Landelijke Eenheid in samenwerking met de eenheid Zeeland-West-Brabant heeft woensdagmiddag geleid naar een grote opslag van chemicaliën die gebruikt worden bij de productie van synthetische drugs. De partij werd aangetroffen in een loods nabij de grensovergang Hazeldonk. Drie mannen werden daarbij gearresteerd.

Onderzoek door LFO

De specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) hebben woensdagavond een onderzoek ter plaatse ingesteld en alles vaten en verpakkingen onderzocht. Een specialistisch bedrijf heeft vervolgens de chemicaliën afgevoerd. Ook werden speurhonden ingezet. Het rechercheonderzoek wordt voortgezet.

Bron: politie.nl

Door Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *