Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Duizend wietplanten vermoord

DoorRedactie

feb 22, 2019 , ,
1000 wietplanten in Ede

In Ede heeft de politie donderdagmiddag een wietkwekerij ontdekt op een industrieterrein. De planten stonden in een pand aan de Ampèrestraat.

De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij een verrader na een anonieme tip. Toen de agenten in het pand kwamen zagen zij meerdere ruimtes met wietplanten. In totaal stonden er ongeveer 1000 planten. De politie heeft de kwekerij ontmanteld en dat betekent dat de planten worden vernietigd. Er was een persoon aanwezig in het pand en die is aangehouden.

Zinloze strijd

Wederom wordt er geen grammetje wiet minder gerookt en worden de coffeeshops gewoon voorzien van de benodigde voorraad. De wietkweek criminaliseert verder door dit soort acties. Daarnaast kost het zinloze bestrijden van de wietkwekers vermogens aan mankracht en kapitalen uit de staatskas. Volledig legaliseren is de enige oplossing.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *