Zeven aanhoudingen in afgelegen gebied

In Nederland zijn er maar weinig plekken waar je écht niet wilt wonen, maar de Hoeksche Waard is er zo één. En waarom je daar in vredesnaam de drugshandel in zou willen gaan is een compleet raadsel.

De politie in het pittoreske en altijd zo rustige slaapdorp Oud-Beijerland heeft dinsdag zeven mensen opgepakt. In het trekker garagebedrijf waarin zij aanwezig waren, vonden agenten verschillende soorten drugs, gestolen gereedschap en restanten van een drugslaboratorium.

Drugshonden ingezet

Agenten doorzochten het pand aan de Ooststraat met de hulp van drugshonden. Er werd speed, xtc, cocaïne en henneptoppen aangetroffen. Deze vondsten in combinatie met het aantreffen van de restanten van een drugslab, was voor de politie genoeg reden om iedereen in het pand te arresteren.

Oud Beijerlanders aangehouden

Het gaat om zes boeren mannen en één boerin vrouw, allemaal uit Oud-Beijerland. Hun rol wordt verder onderzocht door de politie. De actie maakt onderdeel uit van een integrale aanpak tegen verdovende middelen in de Hoeksche Waard. Kennelijk hebben ze dat in dat afgrijselijke stuk Nederland ook ontdekt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *