Een rondleiding door Aurora (video)

Aurora cannabis kwekerijen

Aurora Cannabis Inc. is een gelicenseerde Canadese cannabisproducent met het hoofdkantoor in Edmonton . 

Het bedrijf handelt op de Toronto Stock Exchange als ACB . Vanaf eind september 2018 had Aurora Cannabis acht productiefaciliteiten, vijf verkooplicenties en activiteiten in 18 landen. Het had een gefinancierde capaciteit van meer dan 500.000 kilogram cannabis productie per jaar. Aurora is het op één na grootste cannabis bedrijf ter wereld door marktkapitalisatie, na Capopy Growth Corporation.

Aurora werd in 2006 opgericht door Terry Booth, Steve Dobler, Dale Lesak en Chris Mayerson. Booth en Dobler hebben gezamenlijk meer dan $ 5 miljoen van hun eigen kapitaal geïnvesteerd. De oprichtende groep heeft een stuk grond van meer dan 160 hectare in Mountain View County, Alberta, van waaruit ze de eerste vestiging van Aurora heeft gevestigd, beveiligd. Het bedrijf kreeg zijn licentie om cannabis te kweken in 2014, waardoor het de eerste cannabis producent was die een federale licentie in die provincie verkreeg.

CBD news werd in de gelegenheid . gesteld om een rondje te lopen samen met een medewerker door de gigantische faciliteit en de draaiende camera ging mee:

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *