Ponypack kopen Amsterdam het meest gezocht

De term “ponypack kopen Amsterdam” is voor wat betreft seals de meest gebruikte zoekterm bij Google. En daar kan je natuurlijk conclusies uit trekken.

Amsterdam snuift

Omdat we veel, zeg maar heel veel Pony Pak’s (ja zonder C schrijf je dat) verkopen en opsturen naar Amsterdam, kan je vermoeden dat de Amsterdammers graag hun neus poederen. Maar je kunt ook vermoeden dat er een aantal flinke distributeurs in de hoofdstad zitten.

Feit is dat het Pony Pak super populair is in Amsterdam, zelfs in bulk verpakking.

Pony Pak populair

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het logo inmiddels een goede naam heeft verworven in Amsterdam en dat het er daarom een zeer goed verkocht product is. Pony Pak’s worden geleverd als kleine en grote seals en is het oudste merk dat met deze wonderbaarlijk sterke papiertje kwam. De Pony Pak’s zijn vrijwel onscheurbaar, watervast en wegen precies allemaal even veel.

Pony Pak

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.