Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Eindhovense coffeeshophouder de Sjaak

DoorRedactie

feb 11, 2022
Cannabis bloemen

Terwijl de politieacademie schrijft over de volslagen nutteloze oorlog tegen drugs, criminaliteit er niet door daalt, het aantal verslaafden niet minder wordt, blijft de politie tegen wil en dank toch de strijd tegen de cannabis voeren. Befehl ist befehl tenslotte.

Eindhoven

Gisteren heeft de recherche een 41-jarige verdachte uit Best aangehouden voor het vervoeren van grote hoeveelheden softdrugs. Buiten de heterdaad aanhouding heeft de recherche ook op vijf locaties in Eindhoven en één locatie in Nuenen doorzoekingen gedaan. Bij deze doorzoekingen heeft de politie honderden kilo’s softdrugs en grote bedragen contant geld in beslag genomen. Ook de auto van de verdachte is in beslag genomen.

Locaties doorzocht

De recherche is bij een woning binnengevallen in Eindhoven, waar een man verklaarde de eigenaar te zijn van de koffieshop in Eindhoven. Hier is een groot bedrag aan contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Ook heeft de politie een doorzoeking gedaan in de grote coffeeshop in Eindhoven. Hier is een te grote hoeveelheid softdrugs en een groot bedrag aan contant geld in beslag genomen. Daarbij heeft de politie nog op drie opslaglocaties in Eindhoven en één opslaglocatie in Nuenen een doorzoeking gedaan en drugs in beslag genomen.

Stashes

De bezochte locaties betreffen natuurlijk stashes. Omdat coffeeshops beperkt gedoogd een bepaalde voorraad aan mogen houden en deze bij lange na niet toereikend is, moeten ze op korte afstand direct beschikbare voorraad aanhouden. Dat doen ze in deze stashes. En als je die dan ook binnenvalt dan ben je gewoonweg aan het treiteren, want aan de voorkant sta je wel gedoogd toe dat de wiet verkocht wordt, maar inkopen of bewaren mag je het niet.

Vervoerder

Het onderzoek was gericht op een vervoerder van softdrugs. De verdachte reed met zijn auto langs diverse opslaglocaties waar hij de drugs ophaalde en wegbracht naar onder andere een koffieshop in Eindhoven.

Softdrugs

De ruim 300 kilo aan in beslag genomen drugs wordt vernietigd. De recherche doet verder onderzoek naar deze zaak.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *