Elf aanhoudingen inzake drugshandel Waalwijk

Waalwijk – Een groot onderzoek naar drugshandel in Waalwijk en omgeving heeft dinsdag 11 januari jl. geresulteerd in elf aanhoudingen en zeven huiszoekingen onder leiding van de rechter-commissaris. Er zijn negen verdachten in verzekering gesteld.

Wietkwekerij en geld

Bij de huiszoekingen zijn onder meer tientallen grammen cocaïne, een kleine wietkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld aangetroffen.

De politie van het team Langstraat ontving via de tiplijn verraad je concurrent Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) diverse signalen over drugshandel in het werkgebied.  Door recherche onderzoek ontstond zicht op een groepering die in wisselende samenstelling zich zou bezig houden met de handel in verdovende middelen.  Het gaat om meerdere deallijnen waarbij met name cocaïne na bewerking bij afnemers wordt bezorgd.

Ook kopers gepakt

Tijdens de actie zijn gisteravond ook twee kopers van drugs aangehouden. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten. De overige negen verdachten die met toestemming van de officier van justitie zijn aangehouden betreffen zeven mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 20 tot en met 61 jaar. Zij zijn afkomstig uit Waalwijk (6) ’s-Hertogenbosch (2) en Haarsteeg (1)).

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *