Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Seals kopen met extra korting

jan 13, 2022
American gangster

Belofte maakt schuld. We hebben beloofd om in dit blog regelmatig extra kortingscodes aan te bieden en deze keer is het de beurt aan de seals. Lees verderop welke code je kunt gebruiken om een leuke extra korting te krijgen als je seals koopt. En nog beter nieuws is dat de code al van toepassing is op de aanschaf van één enkel pakje.

Quote seals

Quote seals zijn er niet alleen omdat ze een originele quote bevatten als print, maar natuurlijk ook als onderscheidend vermogen omdat de meeste quote seals een leuk kleurtje hebben.

Harley Quinn

Wie kent hem niet. Harley Quinn is een fictieve superschurk en antiheldin uit de strips van DC Comics, hoewel ze haar debuut maakte in de animatieserie Batman: The Animated Series. Daarmee is ze een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker.

Harley Quinn seals

American Ganster

Zwarte blaadjes! Deze seals zijn een eerbetoon aan de gelijknamige klassieke speelfim. American Gangster is een Amerikaanse film uit 2007 van regisseur Ridley Scott. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van Frank Lucas, een succesvolle heroïnehandelaar die na zijn veroordeling de politie hielp.
De productie werd genomineerd voor onder meer twee Academy Awards, vijf BAFTA Awards en drie Golden Globes. De film kreeg meer dan tien prijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Satellite Award en een Empire Award.

American Gangster seals in klein formaat van 6,5 x 6,5 centimeter en verpakt per 100 stuks.

American Gangster seals

Marlilyn Monroe

Roze blaadjes! Er zijn idolen op de wereld en er zijn super idolen. Marilyn Monroe is zo’n super idool. Deze grootheid spreekt werkelijk tot ieders verbeelding.

Na The Misfits werkte Monroe nog mee aan opnames voor Something’s Got to Give, een project dat door de studio werd stilgelegd, omdat ze bijna nooit op de set kwam.

Marilyn Monroe seals verpakt per 100 stuks in een groot en klein formaat. Wat jij maar wenst.

Marilyn Monroe seals

Blue Magic

Blauwe blaadjes! Blue Magic seals. Deze seals vinden hun inspiratie bij de gangster Frank Lucas. Frank Lucas (La Grange (North Carolina), 9 september 1930 – New Jersey, 30 mei 2019) was een drugsdealer en baas in de georganiseerde misdaad in Harlem (New York) van 1969-1975.
Hij werd vooral bekend door het uitschakelen van tussenpersonen in de drugshandel door het rechtstreeks inkopen van de heroïne bij de bron in de Gouden Driehoek.

Blue Magic seals zijn verkrijgbaar in klein en in groot formaat.

Blue Magic Seals

Griselda Blanco

Geheel blanco blaadjes. Griselda Blanco. De Colombiaans Griselda Blanco Restrepo, bekend als La Madrina, de zwarte weduwe, de cocaïnemoeder en de koningin van de drugshandel, was een drugsdame van het Medellín-kartel en een pionier in de in Miami gevestigde cocaïne-drugshandel en onderwereld in de jaren tachtig tot het begin van de jaren 2000.

Deze geheel blanco seals zijn groot en klein verkrijgbaar.

Griselda Blanco seals

Korting op Quote Seals

Of je nu 1 pakje kleine seals koopt, of 100 pakjes grote quote seals, je kunt rekenen op extra korting als je tijdens het afrekenproces de speciale kortingscode QUOTE gebruikt. Deze code is geldig gedurende 14 dagen dus tot 27 januari 2022.

Seals vouwen

Seals vouwen doe je zo