Fenix 2.0, spiksplinter nieuwe vaporizer

Vers van de pers, zo uit de fabriek. Daar is hij dan, de Fenix 2.0 vaporizer. En zoals gebruikelijk is hij precies een week laag laag laag geprijsd ter introductie, exclusief bij Wapwinkel.

Fenix 2.0 vaporizer Gunmetal

Deze super krachtige convectie vaporizer van Weecke heeft een aantal zeer onderscheidende kenmerken.

Fenix 2.0

Materiaal van hoge kwaliteit

Een metalen behuizing en een verwijderbare kamer (makkelijk schoon te maken!) van titanium. De materialen zijn van hoogstaande kwaliteit, inclusief de roestvrijstalen luchttoevoer die een schone smaak aanvoert.

Air Heating technology

De Fenix 2.0 maakt gebruik van een nieuwe verhitting techniek, de gepatenteerde Air Heating technologie die je kruiden gelijkmatig en efficiënt verwarmt.

Ingebouw koelsysteem

Koele dampwolken komen je kant op! Het ingebouwde koelsysteem zorgt ervoor dat vapen vriendelijk voor de keel is.

Zet de instelling naar je hand

De duur van de sessie, de ingestelde en huidige temperatuur zijn allen zichtbaar op het OLED schermpje. Beslis zelf over de temperatuur, tussen 160ºC en 220ºC en bepaal zelf hoe lang de sessie duurt (tussen de 3 en 7 minuten).

4400 mAh batterij

De krachtige batterij zorgt dat je de Fenix 2.0 binnen 30 seconden kan gebruiken en staat een gebruik van 75 minuten toe. Na drie uur opladen kan je weer aan de slag!

Volledige controle

Jij hebt de controle in handen bij de Fenix 2.0. Want naast de ingestelde en huidige temperatuur wordt ook de looptijd weergegeven op een handig OLED-scherm. Maar er is nog meer, want de Fenix 2.0 vaporizer biedt volledige controle over zowel de temperatuur (variërend van 160ºC tot 221ºC) als de duur van je sessie (tussen 3 en 7 minuten). Na de geselecteerde tijd schakelt de vaporizer automatisch uit, dus geen zorgen over een leeglopende batterij.

Vervangbare verwarmingskamer

Fenix ​​2.0 is ook ontworpen met een vervangbare verwarmingskamer. Dit is een belangrijk kenmerk, omdat de meest voorkomende reden voor het kopen van nieuwe verdamper is wanneer een verwarmingskamer verslijt. Na een tijd dat de verwarmingskamer brandplekken op het oppervlak van de kamer krijgt, ondanks dat het apparaat ofwel geleiding ofwel verbrandingstechnologie gebruikt voor verwarming, is dit echt een probleem. Nu kan je dus eenvoudig de kamer verwijderen en vervangen door een gloednieuw exemplaar.

Wat zit er in de doos?

  • Fenix 2.0 vaporizer
  • Gebruiksaanwijzing
  • USB-lader
  • Gereedschap om de kamer mee te verwijderen
  • Laadgereedschap
  • Schoonmaakborstel
  • Schoonmaakdoekjes
  • 2 jaar garantie

Website van de fabrikant

Eén van de eerste reviews (Duits):

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.