Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Flauwgevallen in supermarkt door vibrator

jan 12, 2019

In het Engelse Swansea (Wales) is een 33 jarige vrouw gewond geraakt toen ze flauw viel en met haar hoofd tegen een schap aanviel. Tot zover het serieuze deel van dit bericht.

Ultra orgasme

De vrouw viel flauw in een supermarkt in toen haar vibrerende slipje haar een ultra orgasme bezorgde. De kinky 33-jarige geilbak droeg een op batterijen werkende Passion-pants, gekocht bij een sekswinkel, terwijl ze boodschappen deed. 
Maar ze werd zo gestimuleerd door de 6 cm vibrerende kogel in het slipje dat ze het bewustzijn verloor. Ze viel en sloeg haar hoofd tegen een schap in de drukke supermarkt in Swansea, Wales. Toen de ambulancemedewerkers arriveerden, merkten ze dat haar zwarte, imitatie leren onderbroek nog steeds zoemde. 

Op naar het ziekenhuis

Ze namen hebben deze slip eerst uitgetrokken voordat ze haar met een ambulance naar het ziekenhuis brachten. De vrouw, wiens identiteit privé werd gehouden, heeft geen blijvend letsel opgelopen van het incident. Toen ze het ziekenhuis verliet, gaf een medewerker haar de Passiebroek terug in een plastic zak.

Commentaar supermarkt

Een woordvoerder van de supermarktketen Asda zei tegen The Sun: “We willen het er graag op houden dat winkelen bij ons al opwindend genoeg is.”