Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Flowermate

Flowermate is een producent van vaporizers die niet over één nacht ijs gaat. Als ze met wat nieuws komen dan is het een product dat goed is doordacht. En dat geldt zeker voor de nieuwste telg in de Flowermate familie, de Uno.

De Flowermate UNO draagbare vaporizer is een zeer gebruiksvriendelijke verdamper.

Gaasjes van RVS

In de kamer en het mondstuk vind je duurzame en makkelijk schoon te maken roestvrij stalen gaasjes. Een schoonmaakborstel is inbegrepen, net zoals een hulpmiddel voor het vullen en dabben.

Het duidelijk en makkelijk af te lezen OLED-display toont de temperatuur in Celsius of Fahrenheit. Ook kan je er op zien wanneer hij klaar is voor gebruik en wat de batterijduur is. De universele micro usb-aansluiting biedt snelle oplaadtijden en de knoppen voor de temperatuur bieden een ‘reguliere’ en ‘snelle’ modus.

Gebruik van Flowermate Uno

Druk de aan/uit knop vijf keer snel in om het apparaat aan of uit te zetten. Als je het niet binnen 30 seconden na het opstarten gebruikt, gaat de Uno in de standby-modus. Tijdens een sessie gaat de vaporizer eveneens in de standby-modus bij 4 minuten zonder gebruik. Druk simpelweg op een willekeurige knop om het apparaat weer tot leven te wekken.

Dit zit er in de doos:

  • Flowermate UNO vaporizer
  • UNO batterijmodule
  • Roestvrijstalen druppelkussen
  • Roestvrijstalen gaasje voor het mondstuk
  • Roestvrijstalen gaasje voor de kamer
  • Borstel
  • Hulpmiddel voor het vullen en dabben
  • Micro USB kabel
  • Oplaadstation
  • Waterpijp adapter

Dit zegt flowermate

Met een drieknops-besturingssysteem is deze volledige convectie-eenheid ontworpen voor gemakkelijk gebruik. De luchtstroom biedt bevredigende en smakelijke halen, terwijl de temperatuur, met een bereik van 60 – 230 ° C, nauwkeurig wordt weergegeven op het lichtgevende LED-scherm.
Met de twee temperatuurregelaars kan je gemakkelijk en precies jouw perfecte instelling vinden en krijg je eenvoudig en snel te zien wanneer deze klaar is voor gebruik. De UNO heeft een batterijpakket dat indien nodig kan worden uitgeschakeld, zodat je altijd volledige controle over je sessies hebt.

specs:
Convectie luchtstroomtechnologie
Minder dan 30 seconden opwarmtijd
Verwisselbare accu
Open en koele luchtstroom

Tijdelijk belachelijk goedkoop

Vanzelfsprekend is de Flowermate Uno bij Wapwinkel al als laagste geprijsd en wordt deze gratis verstuurd, maar ter kennismaking doen we daar nog een schepje bovenop. De vaporizer kost je normaal slechts 155 euro maar wordt ter kennismaking tijdelijk aangeboden voor € 149.- inclusief b.t.w. en verzendkosten.

Bestellen kan on onze online vaposhop.

Los leverbaar zijn een extra batterij en een waterpijp adapter.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *