FNV teruggefloten door rechter inzake PostNL

Bam, een middelvinger voor de oproerkraaiers van FNV die hadden bedacht dat de PostNL pakketbezorgers net voor de Kerstdagen maar moesten gaan staken. De rechter heeft de door FNV aangekondigde kerststaking bij PostNL verboden.

Dat besliste de rechtbank in Den Haag vanmiddag in een kort geding dat het postbedrijf had aangespannen tegen de vakbond.

Ger Deleij, bestuurder FNV Publiek Belang, doet huilie huilie op het besluit van de rechter: ,,PostNL lijkt nu zijn zin te krijgen, maar hiermee is de onvrede en onrust zeker niet van de baan. Veel werknemers beschouwen deze stap van PostNL als een onaanvaardbare vorm van intimidatie die niet past bij een bedrijf dat zich altijd als sociaal profileert.” Wat een taal weer. Deleij beseft niet hoeveel schade een staking aanricht en hoeveel bedrijven en particulieren de dupe zijn zo net voor de kerst. Maar gelukkig zijn er verstandige rechters in Nederland.

Hou je wel rekening met gewijzigde bezorgtijden van PostNL tijdens de feestdagen?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *