Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Garagebox aangetroffen midden in woonwijk

DoorRedactie

mei 22, 2020 , , ,
Drugsapparatuur Zundert

Het aantreffen van een opslag van chemicaliën of een in productie zijnd drugslaboratorium in een woonwijk is natuurlijk nieuws. En ook het aantreffen van apparatuur om drugs te produceren is nieuws. Maar om de vondst van een paar ketels nou aan te dikken met de krachtterm “midden in een woonwijk”?

Garagebox

In een garagebox aan de Katerstraat in het Brabantse Zundert is afgelopen nacht een opslagplaats met materialen voor een drugslab aangetroffen. Het gaat om meerdere ketels.

Opslagplaats

De politie stuitte vannacht rond 01.00 uur in een garagebox midden in een woonwijk op een opslagplaats voor een drugslab. Er hing een sterke chemische lucht. De eerste indruk is dat het gaat om nieuwe en gebruikte ketels. Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning en Ontmantelen doen vandaag ter plaatse onderzoek. Een gespecialiseerd bedrijf zal daarna de opslagplaats ontmantelen.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *