Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Viertal gepakt voor handel in speed

mei 22, 2020
Nooz Pack Seals van Wapwinkel

Sluiskil – De politie hield dinsdagavond op de Schapersweg in Terneuzen bij een controle van een auto drie mannen aan. In de auto werd een halve kilo amfetamine (speed) gevonden. Diezelfde avond werd de bewoner van een woning aan de Goessepolderstraat gearresteerd.

Belgisch kenteken

Agenten zagen rond 20.00 uur een auto met drie inzittenden rijden. De auto met een Belgisch kenteken en de mannen werden gecontroleerd. In de auto werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden en in beslag genomen. Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Deinzen, een 42-jarige man uit Zelzate (B) en een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal is verhoord en zijn inmiddels heengezonden. Tegen de 42 jarige is proces-verbaal opgemaakt, hij heeft een dagvaarding ontvangen.

Politiecellencomplex

Uit het onderzoek bleek dat de speed vermoedelijk was verkocht door de bewoner aan de Goessepolderstraat in Sluiskil. De man werd rond 21.20 uur in de woning aangehouden. De politie deed ook onderzoek in de woning. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt woensdag verhoord.

Bron: politie.nl