Garagebox vol met kweekspullen

In een garagebox aan de Klarinetweg in het Zeeuwse Middelburg is maandagmiddag een grote hoeveelheid spullen gevonden die bestemd zijn voor een wietkwekerij.

Inval door de politie

De politie deed de inval in een garagebox in het kader van een lopend onderzoek. Agenten gingen rond 14.30 uur de garagebox binnen. Er zijn onder andere koolstoffilters en filterbehuizingen gevonden. Naast deze spullen troffen de speurders ook een grote hoeveelheid aan andere kweekspullen zoals kweeklampen, elektrische installaties, kachels en ventilatoren. Een gedeelde van de goederen zat nieuw in dozen. De waarde van de goederen wordt geschat op tienduizenden euro’s.

Goederen in beslag genomen

Agenten hebben de gehele garagebox onderzocht. Alle goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er is ook nog een zak met knipafval van wiet gevonden. In de garage was geen stroomaansluiting aanwezig, wel werd het water buitenom de meter afgetapt. De Delta heeft het water dan ook afgesloten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *