Woonwijk afgezet voor een grinder

Paniek in Maarssen. Daar dacht de politie te maken te hebben met een vreemde coffeeshop haat traditie: handgranaatje leggen. Reden om een vrijwel complete woonwijk te ontruimen.

Explosieven Opruimingsdienst

In Maarssen werd vanmorgen een woonwijk gedeeltijke afgezet nadat er een mogelijk explosief was gevonden. Meteen werden de mannen van de Explosieven Opruimingsdienst bij het eieren zoeken in de tuin van hun schoonmoeder weggetrokken. Deze helden ontdekten dat het ging om grinder: een apparaatje waarmee wiet gemalen kan worden. Het apparaatje zag eruit als een granaat.

Bewoners sloegen alarm

Rond 08.00 uur vanmorgen zette de politie de wijk af nadat bewoners alarm hadden geslagen. Inmiddels is de woonwijk weer vrijgegeven, meldt RTV Utrecht. Wie de nep-granaat in de wijk heeft achtergelaten, is onduidelijk.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.