Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

SGP wil geen zoenende vrouwen zien

DoorRedactie

apr 23, 2019 , , , ,

Joehoe, SGP Gelderland. Kom eens uit die bedstede en kom tot de ontdekking dat het 2019 is. Zelf lid zijn van een club waar misbruik van kinderen net zo gewoon is als bij normale mensen dagelijks poepen en dan zelf posters van zoenende vrouwen uit bushokjes willen laten verwijderen?

SGP Gelderland is niet in orde

We richten ons even tot de fractie bestaande uit Klaas Ruitenberg, Evert Mulder, Bennie Wijnne, Gerrit Averesch en Janneke Duerink-Folmer:

Meisjes die van meisjes houden en jongens die op jongens vallen zijn niet ziek. Ze vallen op iemand van gelijke sekse omdat ze voelen dat dat goed of fijn is. En sommigen breiden dat nog wat verder uit en doen het af en toe voor het plezier.

Het aanstoot nemen aan een poster waarop twee meiden met de gezichten bij elkaar liggen – en waarbij zelfs geeneens te zien is of de lippen van de twee elkaar wel raken – is een gedachte die absoluut niet in orde is. Zo is het ook vreemd als je aanstaat neemt aan het aanzicht van een gebouw met daar bovenop een kruis?

De poster zal massaal gedeeld worden

We vragen daarom aan onze lezers om de poster, die overigens reclame is voor de datingsite Novamora. Daar zijn meisjes die met andere meisjes zoenen wel gewoon welkom. En laten we dat gewoon zo houden in Nederland en partijen als de SGP snel vergeten alsjeblieft. Mafkezen.

Hier is de poster nog een keer:

hier de poster nog een keer

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *