Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast gepakt met kilo’s wiet in Nijmegen

Toppen

Nijmegen – Op vrijdag 31 december hield de politie in een parkeergarage aan de Fenikshof in Nijmegen iemand staande die zich verdacht ophield. Dit gebeurde tijdens een surveillance waarbij bekend was dat er vaker overlast op deze locatie is.

Enkele kilo’s wiet

De man gedroeg zich in gesprek met de politie onrustig en bleek enkele kilo’s wiet bij zich te hebben. De man uit Nijmegen van 36 is hierop aangehouden. In zijn dichtbij geparkeerde auto werd een man van 43 zonder vaste woon- of verblijfplaats aangetroffen. Ook deze man is aangehouden.

Na deze aanhoudingen en de vondst van de wiet heeft de politie de woning van de man doorzocht. In totaal werd zo meer dan 50 kilo gedroogde wiet aangetroffen, maar ook een vuurwapen. Zowel de drugs als het vuurwapen zijn in beslag genomen om verder onderzocht te worden.

Inbreker

Terwijl de politie in de woning bezig was met haar onderzoek, hoorden aanwezige agenten dat er aan de voordeur werd gerommeld. Op het moment dat de voordeur van buitenaf werd geopend, konden ze een man aanhouden op verdenking van poging tot inbraak. Het gaat om een man van 53 uit Nijmegen.

De man van 36 uit Nijmegen is inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit nog vast. De twee andere personen zitten niet meer vast, maar worden nog wel als verdachte beschouwd.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *