Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Graaiflatie, daar doen wij niet aan mee

apr 19, 2023
Bentley

Overal op Social Media klagen mensen over graaiflatie, bedrijven die misbruik maken van Corona en de oorlog in Oekraïne. Energie, graan, grondstoffen, hout, boodschappen. Het is allemaal niet meer te betalen! Maar wij doen daar niet aan mee.

Dappere strijders

Net zoals Asterix en Obelix houden wij dapper en lang stand. We leverden tijdens Corona al wat in op onze marge om de prijzen te handhaven, maar dat kon omdat we het in die tijd drukker hadden dan normaal. En nu opnieuw alles duurder wordt, gaan we ons inzetten voor een tweede ronde.

Betere inkoop

We proberen om nóg scherper in te kopen, nóg grotere aantallen te scoren en betere leveranciers te vinden. Alles om de lage prijzen te kunnen blijven garanderen. En we halen het natuurlijk niet in onze botter hersens om de prijzen te handhaven maar minder in de verpakkingen te stoppen.

Consument staat voorop

Natuurlijk moet ons magazijnpersoneel iedere maand de lease van hun Bentley betalen, woont onze interieurverzorgster in een peperduur penthouse en wil de CEO iedere maand een andere kleur Cartier horloge, dat staat als een paal. Nee serieus, we steken echt heel ver onze nek uit om jouw als consument super tevreden te houden, dat beloven. Geen prijsverhogingen tenzij het echt niet anders kan.