Grapperhaus wil zinloze strijd verder opvoeren

Minister Grapperhaus, baas van de politie, pleit voor nog meer doekoes om de oorlog tegen drugs te verliezen. In het programma Jinek haalt hij zo gruwelijk mogelijke verhalen aan om dit kracht bij te zetten.

Grapperhaus wil de kleine crimineeltjes die in een drugslab werken langer op laten sluiten. De grote jongens komen amper in beeld, zo blijkt. Ook de financiële kant van de drugscriminelen moet op hardere klappen rekenen als het aan de minister ligt.

8 ton extra

Er komt nog eens een keer 8 ton extra op de 290 miljoen die er al verbrand gaat worden in de strijd die nooit gewonnen zal worden. Grapperhaus moet eens kijken in Amerika. Nu is het weer de informatie uitwisseling die aangesterkt moet worden dus reken er maar op dat we weer privacy gaan inleveren binnenkort.

Amsterdam krijgt meer agenten als het drugstoerisme wordt aangepakt door de gemeente.

Gaande het gesprek laat de minister alvast doorschemeren dat er op termijn nog meer geld moet komen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.