Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grenscontrole bij Hazeldonk

Grenscontrole Hazeldonk

Hazeldonk – Politiemensen van team Verkeer en van basisteam Weerijs hebben vrijdag 26 maart 2021 bij Hazeldonk, net over de Belgisch-Nederlandse grens, een verkeerscontrole gehouden op verkeer dat ons land in kwam rijden. Tussen 14.00 uur en 21.30 uur voerden ze in totaal 16 controles uit.

Bekeuringen

In een aantal gevallen hebben ze automobilisten bekeurd: voor rijden zonder rijbewijs (3x), voor rijden zonder geldig kentekenbewijs (3x), vasthouden van een mobiele telefoon, niet op de eerste vordering tonen van het rijbewijs (2x) en overtreding van de avondklok (3x).

Identiteitsfraude en rijden onder invloed

Ook verrichten de politiemensen drie aanhoudingen: ze hielden een 23-jarige Roemeen en een 41-jarige Oekraïner aan op verdenking van identiteitsfraude. Beide mannen worden ervan verdacht gebruik te hebben gemaakt van een vals rijbewijs.

Pool onder invloed

Ook hielden ze een 29-jarige Pool aan op verdenking van rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. De man, een beginnende bestuurder, bleek bij de controle naar alcohol te ruiken, onvast ter been te zijn, met dubbele tong te spreken en bloeddoorlopen ogen te hebben. Het lukte hem niet de ademanalyse te voltooien, waarna hij heeft meegewerkt aan een bloedonderzoek. Bovendien bleek uit de speekseltest dat de man vermoedelijk onder invloed van drugs was. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *