Pand met kamerverhuur op slot

De Wet Damocles wordt maar wat graag toegepast door burgemeesters. Dit staat ze toe een pand te sluiten om de overlast door drugs weg te nemen. En in de meeste gevallen is er natuurlijk helemaal geen overlast, maar is het gewoon pisnijd van de burgemeesters. Zo ook in Nunspeet.

Kamerverhuur

NUNSPEET – Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet heeft een kamer in een pand voor kamerverhuur aan de Brinkersweg in Nunspeet voor drie maanden gesloten. Dat meldt de gemeente. In de kamer is meer dan de toegestane hoeveelheid drugs gevonden en dat betekent dat de woonruimte op slot kan en dat doet de burgemeester dan ook graag. Fijn voor de andere bewoners van het pand ook…

Sinds 2016

Sinds 2016 wordt door gemeenten en politie op grond van de Wet Damocles strenger opgetreden bij overtredingen van de Opiumwet. Hiermee willen gemeenten de veiligheid en leefbaarheid verbeteren en drugsoverlast tegengaan.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *