Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grondstoffen Crystal Meth in Waalwijk

feb 23, 2021
Grondstoffen Waalwijk

Breaking Bad in het Brabantse Waalwijk. Daar heeft de politie maandag in een appartementencomplex aan de Noordstraat 200 kilo aan grondstoffen voor crystal meth en speed onderschept.

Arrestatieteam

Een 62-jarige man uit Waalwijk en een 48-jarige man uit Helmond zijn door een arrestatieteam aangehouden en zitten vast.

Lopend onderzoek

De politie kwam de partij in een lopend onderzoek op het spoor. Nadat een postbezorgdienst de grondstoffen in het appartementencomplex bezorgde, viel het arrestatieteam de woning binnen. Hierbij moest de deurpost het ontgelden. De 62-jarige man die de pakketten in ontvangst nam, tevens een bekende van de politie, werd hierop aangehouden. De man uit Helmond was eveneens in de woning aanwezig en werd ook aangehouden. Beiden zitten vast voor verder onderzoek.

Doorzoeking

Nadat de mannen werden overgebracht naar het politiebureau, is de woning door de politie doorzocht. Hierbij zijn attributen aangetroffen die gebruikt worden bij het vervaardigen van verdovende middelen. De grondstoffen en de attributen zijn in beslag genomen.