Gorinchem drugsactie

Gorinchem – De politie heeft woensdagochtend 1 december zes mannen aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie kwam hen op het spoor na zorgvuldig onderzoek. De woningen van de verdachten werden doorzocht en diverse spullen werden in beslag genomen.

Handel in verdovende middelen

De politie deed al enige tijd onderzoek naar een paar mannen die zouden handelen in verdovende middelen. Naarmate de politie de mannen langer in de gaten hield, kreeg zij nog een aantal andere verdachten in beeld die ook bij de handel betrokken zouden zijn. Afgelopen woensdag was er voldoende bewijs verzameld om de mannen van hun bed te lichten en aan te houden.

Zes mannen

Het gaat om zes mannen uit Gorinchem in de leeftijd van 20, 21, 25, 26 en 46 jaar. Vijf van hen werden in hun woning in Gorinchem aangehouden; de 25-jarige man werd in een woning in Leidschendam gearresteerd. In de woningen werden onder andere verdovende middelen, grote bedragen contant geld, horloges en merkkleding aangetroffen. Deze spullen zijn in beslag genomen voor vervolgonderzoek.

Woningen op slot

De woningen waarin drugs werden aangetroffen, zijn gesloten door de burgemeester. Het gaat om drie woningen in Gorinchem. In totaal zijn ruim een kilo drugs in beslag genomen.

Bron en foto: politie.nl

Kansloos

De hele oorlog tegen drugs is kansloos en vooral ook zinloos. Het lost niets op, het vermindert de criminaliteit niet en het kost alleen maar pakken met geld. Dat weet de politie zelf ook, maar ja de hypotheken moeten toch ook betaald worden. Dus de baantjes worden ermee in stand gehouden en vrijwel niemand protesteert daar tegen.

Door Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *