Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Growshop goederen in beslag genomen

nov 12, 2021
wiet

Hoorn – Op 10 november zijn twee bedrijfspanden doorzocht in de gemeenten Hoorn en Medemblik. Eén van de panden betreft een zogenaamde growshop, een bedrijf dat artikelen verkoopt die worden gebruikt om wiet mee te kweken.

Vrachtwagen vol

Tijdens de actie is een vrachtwagen vol goederen in beslag genomen, zoals lampen, ventilatoren, voeding en koolstoffilters. Een 65-jarige verdachte zal in een later stadium worden gehoord.

Inwoner van Hoorn

De doorzoekingen vonden plaats in het kader van een onderzoek naar een 65-jarige inwoner van Hoorn. De man wordt verdacht van het faciliteren van georganiseerde wietteelt. De growshop zal op last van de burgemeester van Medemblik worden gesloten.

Bron: politie.nl

Niemand merkt iets

Helemaal niemand merkt iets van acties zoals deze. Ja, de ‘dader’ en de eigenaar van het pand. Maar verder niemand, want het wietkweken gaat door, de criminaliteit stijgt dag na dag, er wordt nog net zoveel geblowd en de coffeeshops worden gewoon volop bevoorraad.
De enigen die er belang bij hebben zijn de mensen die belast zijn met de opsporing en vervolging want die ontlenen hun baantjes aan dit soort zinloze acties.