Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Growshop in Assen doorzocht door politie

DoorRedactie

sep 28, 2021 , ,
Growshop

De politie heeft invallen verricht in verband met een onderzoek naar het faciliteren van de grootschalige en professionele kweek van wiet.

Wietkwekerij

Een opgerolde wietkwekerij in Groningen was de start van het onderzoek van de politie. De politie kwam vandaag in actie en heeft een 58-jarige man aangehouden voor het faciliteren van het kweken van wiet. Er zijn huiszoekingen gedaan in een woning aan de Zuiderweg in Groningen en in een growshop op een bedrijventerrein in Assen. De politie heeft een caravan, een auto en een heftruck in beslag genomen.

Meer aanhoudingen

Het onderzoek naar de verdachte en zijn betrokkenheid bij het faciliteren van professionele wietteelt is met de aanhouding nog niet afgerond meldt een woordvoerder. ‘Iedere interventie levert weer meer kennis en informatie op’, zegt teamleider Heidi de Voogd. ‘Dat kunnen we in dit onderzoek en in andere onderzoeken naar criminele organisaties met een ondermijnend karakter weer gebruiken.’
De politie sluit nieuwe aanhoudingen dan ook niet uit, dus dat houdt ze voorlopig weer lekker bezig. Intussen wordt er natuurlijk geen jointje minder gerookt en ook de criminaliteit daalt niet, maar dat boeit deze strijders niets.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *