Onder invloed van drugs op een gestolen scooter

Breda – Een 31-jarige man uit Breda is zondagmiddag 26 september op de Kanaaldijk aangehouden. Hij reed onder invloed van verdovende middelen op een gestolen scooter. Hiernaast had hij drugs op zak en was de scooter voorzien van een valse kentekenplaat.

Kanaaldijk

Agenten reden even na 15.30 uur tijdens hun surveillance over de Kanaaldijk. Hier zagen zij dat een bestuurder van een scooter grootlicht voerde. De man werd vervolgens gecontroleerd. Tijdens het gesprek viel het de agenten op dat de man erg bleek was en trillende handen en armen had.

Speekseltest

Hierop werd er een speekseltest bij hem afgenomen. Hij testte positief op het gebruik van verdovende middelen. De kentekenplaat bleek van een gesloopt voertuig te zijn. Ook bleek de scooter geen contactsleutel nodig te hebben om te kunnen starten. Vervolgens werd er grondig onderzoek gedaan, waaruit bleek dat het voertuig op 20 september gestolen was in Tilburg.

Drugs

Tevens bleek de man een aantal gram drugs op zak te hebben. De drugs en de scooter zijn in beslag genomen en de bestuurder is aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *