Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Halve kilo cocaïne in auto aangetroffen

DoorRedactie

aug 13, 2021 , ,
Wit poeder

Halsteren – Op de A4 bij Halsteren is woensdagavond 11 augustus een automobilist betrapt met een halve kilogram cocaïne in de auto. De bestuurder is gearresteerd.

Frans kenteken

Agenten zagen rond 18.15 uur een auto met een Frans kenteken. De auto werd bij de afrit naar Halsteren voor een controle van de snelweg gehaald. In de auto vonden agenten een flinke hoeveelheid drugs. De 21-jarige bestuurder (zonder vaste woon- of verblijfplaats) werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De drugs werd in beslag genomen.

Cocaïne

Op het politiebureau bleek dat het ging om ongeveer vijfhonderd gram cocaïne. De auto werd door een takelbedrijf voor verder onderzoek weggesleept. De man is donderdagmorgen verhoord. Hij mocht rond de middag het cellencomplex verlaten. Hij moet zich later voor een rechter verantwoorden. De auto is verbeurd verklaard.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *