Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vrouw stopt coke in haar poenami

Poenami

Suariname – Op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname, is deze week een 26-jarige vrouw door het BID team aangehouden wegens drugsbezit. De vrouw, die op het punt stond om te vertrekken naar Nederland, zou tijdens visitatie door de mand zijn gevallen.

Bolletjes

Naar verluidt werd een hoeveelheid drugs op de vrouw en in haar bagage aangetroffen zijn. De drugs zaten in uitgeholde groenten en vlees verborgen. Ook zou de vrouw een hoeveelheid bolletjes hebben geslikt én in haar geslachtsdeel hebben verstopt. Als je het doet dan moet je het goed doen zal haar motto zijn geweest.

Onderzoek

De smokkelaarster werd in belang van het verdere onderzoek overgedragen aan een speciaal onderzoeksteam van de Surinaamse politie, om de zaak verder te onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *