Happy caps maken je leven vrolijker

Happy Caps is een serie capsules die stuk voor stuk zeer leuke invloeden op je hebben. Of het nu gaat om extra energie, leukere seks of om eens een leuke trip te beleven. Het assortiment Happy Caps is enorm.

Verbeterde formules

Alle Happy Caps zijn onlangs herzien en de makers zijn er in geslaagd om ze allemaal significant te verbeteren. Door de toevoeging van bepaalde ingrediënten worden de effecten sneller merkbaar, of hebben ze een uitwerking die nog krachtiger is dan ze al waren.

Soort Happy Caps

We nemen in dit artikel kort de verschillende soorten met je door. Voor een uitgebreidere omschrijving kijk je het beste op de productpagina zelf. Maar ook als je via Google zoekt kom je op fora waar gebruikers uitvoerig de (uit)werking van de verschillende soorten Happy Caps bespreken.

Happy Caps Trip-E

NIEUWE EN VERBETERDE FORMULE!

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.

Happy Caps Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ont-stressen, ontspannen en los te laten.

Happy Caps Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Happy Caps Euphor-E

De ‘happiest’ cap werd voorheen ook wel Smile-E genoemd. Vanwege de gelukzalige effecten krijg je zin om breed te glimlachen!

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediënt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking

Happy Caps Sex-E

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliën verbetert.

Happy Caps Brain-E

De Brain-E is Happy Caps’ eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.

Happy Caps Dance-E

Dance-E geeft een euforische en heldere high, perfect voor een lange nacht op de dansvloer. Deze formule bevat een unieke mix van natuurlijke energizers, en brengt je in een langdurige extase. Dance-E geeft je die extra buzz die je nodig hebt om tot in de vroege uurtjes te kunnen blijven dansen.

Happy Caps Space-E

Space-E is een psychedelische energizer die het lichaam en de geest stimuleert. De formule geeft een stevige energie-boost, een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig ‘high’ gevoel. Space-E geeft een extra dimensie aan een (psy) festival of een andere stimulerende omgeving met muziek en visuals.

Alle Happy Caps

Hier te koop

Alle Happy Caps zijn te koop bij Wapwinkel. Klik hier voor de juiste rubriek.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Happy Caps
Author Rating
51star1star1star1star1star

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.