Adult Only

Happy caps

(11)

Happy Caps online bestellen

De nieuwe Happy Caps reeks bestaat uit een hele reeks krachtige kruidenformules voor alle gelegenheden, of je nu heel de nacht wil dansen of goed moet scoren op die ene toets. Deze bijzondere krachtige kruidenformules kunnen onder allerlei omstandigheden gebruikt worden, er zit voor iedereen wel iets leuks tussen.

Energie, trippen of seks

De Happy-caps lijn bestaat uit verschillende energizers, herbal XTC en daarnaast een rustgevende, een afrodiserende en een psychedelische formule.

Elke Happy Caps verpakking bevat 4 capsules, genoeg voor minstens 2 doseringen. Neem 45 minuten voor het gewenste effect 1 tot 2 capsules in, afhankelijk van lichaamsgewicht. Innemen op een lege maag bevordert de werking. Per 24 uur niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules innemen

  • € 8,99
   Heavenly-E helpt je te ontspannen en de stress om je heen even te vergeten. Heavenly E bevat Mitragyna speciosa, geëxtraheerd van de magische kratombladeren.
   • wappie wappie wappie wappie wappie
    1 review
    € 8,99
    Als je de naam van dit product leest, dan moet het al genoeg zeggen lijkt ons... Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.
    • € 8,99
     De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.
     • € 8,99
      Party-E brengt jouw feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.
      • wappie wappie wappie wappie wappie
       2 reviews
       € 8,99
       De ‘happiest’ cap werd voorheen ook wel Smile-E genoemd. Vanwege de gelukzalige effecten krijg je zin om breed te glimlachen!
       • € 69,95

        Happy Caps 9 pack

        Alle 9 de verschillende Happy Caps nu in een extra voordelige 9 pack:

        • wappie wappie wappie wappie wappie
         1 review
         € 9,99
         De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.
         • wappie wappie wappie wappie wappie
          2 reviews
          € 8,99
          Space-e bevat een unieke mix krachtige ingrediënten voor een extra energiek feestgevoel.
          • € 8,99
           Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliën verbetert.
           • wappie wappie wappie wappie wappie
            3 reviews
            € 8,99
            Dance-E geeft een euforische en heldere high, voor een lange nacht op de dansvloer. Dance-E bevat een unieke mix van krachtige ingrediënten om tot in de vroege uurtjes te kunnen blijven dansen.
            • € 8,99
             Special-E geeft een vriendelijke psychedelische ervaring terwijl je je fysiek zeer ontspannen voelt.


            Meld je aan voor onze nieuwsbrief

            Verzendopties:

            Betaalopties: